Healing & Reading

helen in zachtheid

waardoor je (innerlijke) kind gaat stralen

Door heling en andere vormen van energetisch werk in te zetten kunnen trauma’s uit de (vroege) jeugd worden geheeld

Een healing is een zachte manier van het helen en verzachten van trauma en emoties die in je lijf en onderbewustzijn zitten opgeslagen. Een healing is ook heel helpend bij het wegnemen van onrust in hoofd en lichaam. Het voordeel van een healing is dat je niet (veel) hoeft te praten en er lekker bij kan liggen en ontspannen. Zeker voor kinderen is dit heel prettig.

Vind je kind het moeilijk om te ontspannen of het spannend om een healing te ondergaan dan is een healing in combinatie met een reading op afstand een fijne en veilige manier om toch verzachting te geven en daarnaast inzichten te krijgen in wat je kind nodig heeft.

Ook voor hele jonge kinderen en baby’s is een healing op afstand heel fijn en helpend. Denk hierbij aan het verzachten van geboortetrauma, medische ingrepen, angsten, onrustig slapen en het verzachten van verdriet.

Huilt je baby veel of slaapt het slecht? Ook dan kan een healing op afstand verzachting geven en je inzichten geven wat er met je kindje aan de hand is en wat helpend voor hem of haar kan zijn.

Voor jezelf kan een healing in combinatie met een reading op afstand ook heel prettig zijn als je moeilijk naar de praktijk kan komen, verder weg woont of veilig in je eigen huis de healing wil ondergaan. Een healing op afstand is altijd in combinatie met een reading zodat je diepgaande inzichten krijgt. Als je een specifieke vraag hebt kunnen we deze meenemen in de reading.

Een healing op de praktijk wordt gegeven in een veilige, liefdevolle en geborgen setting. Als je met je kind komt voor een healing ben jij als ouder daarbij aanwezig. Jij (of je kind) ligt heerlijk op de massagetafel, met (comfortabele) kleding aan onder een zachte deken. De healing gaat gewoon door de kleding en de deken heen. Alleen de voeten en het hoofd worden rechtstreeks aangeraakt maar alleen als jij of je kind dat toelaat en fijn vindt.

Wil je meer informatie of weten of een healing voor jezelf of voor jouw kind helpend kan zijn?

Neem contact met mij op, ik vertel je er graag alles over!

We cannot be more connected to another than we are to ourselves

~ Brene Brown