Dichter bij jou

met Simone

verbinden door woorden, verhalen, coaching en heling

Simone Kornalijnslijper


coach, healer, schrijver & trainer

simone kornalijnslijper coach healer schrijver
  • Expertise Hechting & Vroegkinderlijk Trauma
  • Systemisch & Energetisch Coach
  • Healer & Reader
  • Hypnotherapeut
  • Geboorte in Kaart methode
  • IZR Traumatherapie
  • Lichaamsgericht werken
  • Paardencoach (alleen nog op locatie)
  • Schrijver vanuit mijn ziel
  • Trainer & spreker op het gebied van hechting


Ik ben Simone en ik coach, schrijf en leef vanuit mijn hart en in connectie met mens, dier en natuur. Op een zachte, liefdevolle en verbindende manier begeleid ik in mijn praktijk kinderen en volwassenen.

Mijn missie is om de wereld liefdevoller te maken, een bijdrage te leveren aan een wereld waarin iedereen vol liefde en respect is voor elkaar. Omdat dit een missie is die ik niet alleen kan verwezenlijken wil ik, vanuit de gedachte dat kinderen de toekomst zijn én vanuit de sterke overtuiging dat ieder kind recht heeft op een zo onbezorgd mogelijke jeugd, kinderen die het moeilijk hebben helpen.

Na de adoptie van onze zoon heb ik ervaren hoe helend energetische en lichaamsgerichte coaching kan zijn bij onveilige hechting en trauma. Onveilige gehechtheid en trauma komt niet alleen voor bij adoptie- en pleegkinderen. Regelmatig worden kinderen gediagnostiseerd waarbij de hulpvraag eigenlijk kan worden gekoppeld aan een onveilige situatie thuis of op school, een buitenshuis opgelopen trauma in de vroege jeugd of zelfs ontstaan door een onveilige zwangerschap of zware bevalling.

Door het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van trauma, systemische en energetische coaching, hypnose, geboortepsychologie en lichaamsgericht werken kan ik op een zachte manier (innerlijke) kinderen die zijn beschadigd helpen op weg naar heling en zelfvertrouwen. Zodat je van overleven naar leven kunt gaan!

Als ervaringsdeskundige kan ik me zowel in het kind als in de volwassene verplaatsen, zo coach ik vanuit mijn hart aangepast aan wat jij en je (innerlijke) kind nodig hebben!

“Naast persoonlijke coaching geef ik trainingen en lezingen op het gebied van hechting, schrijf ik graag gedichten en verhalen, vind je mij bijna dagelijks bij mijn paard en geef ik hele leuke, inspirerende en afwisselende workshops op het gebied van zelfliefde, verdieping, schrijven én plezier!”

In ieder van ons zit nog het kind wat heel is en wat is beschadigd onderweg, samen met jou weet ik dat kind te vinden

~ Simone