De Cirkel van Veilige Gehechtheid

Facebook groep

over het belang van een veilige hechting

Dichter bij elkaar


in de Cirkel van Veilige Gehechtheid

Heb je het gevoel dat de verbinding met je kind is verbroken of kan worden versterkt? Deze groep is een veilige plek waarin iedereen wordt gezien en gehoord. Je bent van harte welkom!

De verbinding met je kind kan zijn verbroken of beschadigd door een moeilijke start van het leven van je kind of een zware zwangerschap en bevalling zowel voor je kindje als voor jou. Hierdoor kan onveilige gehechtheid zijn ontstaan.

Het is van belang dat de verbinding tussen ouders en kind zo vroeg mogelijk kan worden hersteld en de basisveiligheid zo vroeg mogelijk kan worden vergroot. Zodat je kind weer onbezorgder en met meer eigenwaarde in het leven komt te staan. Waardoor jij als ouder minder zorgen hebt en vanuit verbinding met jezelf en je kind weer kan aanvoelen wat je kind nodig heeft.

Je bent niet de enige, daarom heb ik deze groep opgericht. Hier delen we persoonlijke ervaringen en tips en wordt iedereen gehoord en gezien.

Vanuit persoonlijke ervaringen met onveilige gehechtheid en vroegkinderlijk trauma door de adoptie van onze zoon kan ik mij zowel in ouders als kind inleven. Mijn kennis over hechting en ervaringen uit mijn praktijk deel ik ook in deze groep. Ik hoop hiermee bij te dragen aan bekendheid over het belang van een veilige hechting.

Ik kijk er naar uit om ook in de groep met je te verbinden!

Liefs,

Simone


De Cirkel van Veilige Gehechtheid

Heb je het gevoel hebt dat de verbinding met je kind is verbroken of kan worden versterkt? Deze groep is een veilige plek waarin iedereen wordt gezien en gehoord. Je bent van harte welkom!

Your child is not attention seeking,

your child is attachment seeking

~ Vanessa Lapointe