Connectie in plaats van Correctie

Ontvang direct 10 eenvoudige tips

Deze tips gaan echt een verschil maken voor jou en je kind. Met deze tips ontdek je hoe je de strijd met je kind kunt voorkomen door meer vanuit verbinding met je kind om te gaan.

Je zult merken dat je door de tips niet alleen een (nog) betere band krijgt met je kind maar dat er ook meer rust in huis en meer tijd voor jezelf gaat ontstaan.

Ebook 10 tips Connectie in plaats van Correctie dichter bij jou met simone

Meer inspiratie & Tips?

Meld je aan voor mijn (bijna) wekelijkse mails of luister naar een verbindende podcast

Podcast

De Dichter bij jou Podcast met Simone brengt je dichter bij jezelf, de ander en je kind. Simone brengt samen en verbindt, door woorden en verhalen, door te coachen en te zijn, Simone is dichter bij jou!


De Cirkel van Veilige Gehechtheid

Heb je het gevoel hebt dat de verbinding met je kind is verbroken of kan worden versterkt? Deze groep is een veilige plek waarin iedereen wordt gezien en gehoord. Je bent van harte welkom!

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan voor (bijna) wekelijkse persoonlijke verhalen en tips om je te helpen de verbinding met jezelf en je kind te versterken en om je te inspireren je hart te volgen.

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens zoals opgenomen in de privacy statement.